Sandy Miller

Wilt u een feest zonder specifieke thema of wilt u er gewoon u eigen draai aan geven. Ook dan is het mogelijk om Sandy Miller te boeken. Uw heeft zeker een onvergetelijk feest. Sandy zal uw gasten diverse soorten muziek voorschotelen waardoor er voor iedereen wel wat leuks tussen zit.

The Party Diva's

"The Party Diva's" is een feestelijke en afwisselende show waarin Sandy Miller in elke set in de huid kruipt van een andere Diva. Elke Diva heeft een compleet eigen stijl op het gebied van muziek. Hierdoor heeft u het gevoel dat u drie verschillende artiesten heeft gehoord.... maar niets is minder waar.

JodelHeidi

Sandy Miller komt als JodelHeidi naar uw feestlocatie en zal uw feest tot een topper maken. In een wervelende set van 45 min. Engelse, Nederlandse en Duitse feestnummers zingt ze uw gasten toe. Deze act is uitstekend geschikt voor uw bedrijfsfeest, bierfest, bierfeest, oktoberfeest of après-skiparty etc.

Tips voor uw bruiloft

Om Uw bruiloft te laten slagen hebben wij voor jullie enkele tips samengesteld. Aangezien Sandy vele optredens heeft verzorgt heeft ze goed kunnen zien wat u het beste wel of niet kunt doen bij organiseren van uw bruiloft. Uiteraard is dit bedoeld als goed advies en kunt u zelf bepalen wat u hiermee kunt.

 • Een gemiddelde feestavond duurt 4 of 5 uur. Indien het feest langer duurt is dit voor de gemiddelde gast veel te lang en die kiezen er dan toch voor om naar huis te gaan. Helaas gaat dit ten koste van de gezelligheid.
 • Op sommige locaties is het mogelijk om uw feest in meerdere zalen te vieren. Onze ervaring is dat het in dat soort gevallen moeilijk is om sfeer te geven aan het feest. Uw gasten zitten te veel verspreid waardoor het nergens gezellig druk is.
 • Bij heel mooi weer gebeurd het nog wel eens dat de deuren opengaan zodat iedereen ook buiten kan feesten. Helaas werkt dit vaak averechts (zie vorig puntje).
 • Als het bruidspaar zelf niet danst, zullen de gasten ook niet zo snel gaan dansen.
 • Een openingsdans is "niet"verplicht!
 • Een bruiloft door de week is gezelliger als deze ergens rond middernacht afgelopen is. De meeste mensen moeten de volgende dag gewoon weer werken en blijven dan wel tot het eind!
 • Maak met de locatie de afspraak dat u een aantal dagen voor het feest het exacte aantal gasten doorgeeft. Dit voorkomt dat u moet betalen voor mensen die niet op uw feest zijn geweest.
 • Boek altijd een professioneel artiest, band of dj. Deze staan garant voor kwaliteit en kunnen vaak ook makkelijker voor vervanging zorgen ingeval van ziekte.
 • Leg wegwerp fotocamera's op de tafels zodat de gasten ook spontaan leuke foto's kunnen maken.
 • Vul uw feest op met een vrolijke of gekke animatie act. laat bij voorbeeld een gekke/dronken ober of een tafelgoochelaar tussen uw gasten doorlopen.
 • Let op dat u een goede ceremoniemeester kiest. Maak uw wensen en eventuele bewaren bekend zodat jullie niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.
 • Het is ook mogelijk om voor uw bruiloft te kiezen voor een themafeest.
 • Laat de ceremoniemeester er voor zorgen dat alle stukjes en woordjes in het begin van de avond worden gepland. Dan kan de rest van de avond gebruikt worden om lekker te dansen en te feesten.

En natuurlijk als laatste de allerbelangrijkste tip voor uw bruiloft:  Geniet ervan en laat alles over je heen komen.

Sandy Miller is een specialist en werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Brabant, Limburg, Zeeland, Flevoland, Drenthe, Friesland, Groningen, de waddeneilanden, België en Duitsland.

Deze allround zangeres heeft shows die toepasbaar zijn voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, privé feesten, openbare feesten in café of discotheek, Oktober feesten, Après-ski feesten, bierfeesten, tropical feesten, seventies/eighties party's, verjaardagen, jubilea, instellingen, festivals, themafeesten etc. etc.

Alle shows van Sandy Miller zijn inclusief geluidsintallatie tot 350 personen, een geluidsman/dj, een kleine lichtinstallatie, televisie voor het direct tonen van gemaakte foto's, reiskosten, sociale lasten en premies. De prijzen zijn exclusief de wettelijke verplichte BTW. Indien dit anders is staat dit bij de show vermeld