Sandy Miller

Wilt u een feest zonder specifieke thema of wilt u er gewoon u eigen draai aan geven. Ook dan is het mogelijk om Sandy Miller te boeken. Uw heeft zeker een onvergetelijk feest. Sandy zal uw gasten diverse soorten muziek voorschotelen waardoor er voor iedereen wel wat leuks tussen zit.

The Party Diva's

"The Party Diva's" is een feestelijke en afwisselende show waarin Sandy Miller in elke set in de huid kruipt van een andere Diva. Elke Diva heeft een compleet eigen stijl op het gebied van muziek. Hierdoor heeft u het gevoel dat u drie verschillende artiesten heeft gehoord.... maar niets is minder waar.

JodelHeidi

Sandy Miller komt als JodelHeidi naar uw feestlocatie en zal uw feest tot een topper maken. In een wervelende set van 45 min. Engelse, Nederlandse en Duitse feestnummers zingt ze uw gasten toe. Deze act is uitstekend geschikt voor uw bedrijfsfeest, bierfest, bierfeest, oktoberfeest of après-skiparty etc.

The Party Diva's

"The Party Diva's" is een feestelijke en afwisselende show waarin Sandy Miller in elke set in de huid kruipt van een andere Diva. Elke Diva heeft een compleet eigen stijl op het gebied van muziek. Hierdoor heeft u het gevoel dat u drie verschillende artiesten heeft gehoord.... maar niets is minder waar. Deze show is op basis van 3 verzorgingsuren en wordt geleverd incl. DJ / Geluidsman. U kunt de volgende typetjes op uw feest verwachten:

  1. 1 set met Disco Diva en muziek uit de jaren 70 en 80
  2. 1 set met Foute Kimberly Nederlandstalige / feestmuziek
  3. 1 set met Après-ski Diva JodelHeidi. Uiteraard zingt zij een stampende set après-ski incl. enkele Duitstalige nummers!

De foto's die tijdens deze avond worden genomen zullen uw gasten direct te zien krijgen op een flatscreen en zijn vanaf de eerstvolgende werkdag te downloaden via deze website.

Uiteraard kan deze show naar wens worden uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreidere drive in show met meer licht  en o.a. een sterrendoek, decoratie met bijvoorbeeld decordoeken, en met give aways; denk hierbij aan kerstmutsen tijdens de jodelheidi-diva act en breeklights tijdens de 70's Diva.

Prijs: €850.-

Aantal uur: 3 (3x30min.)

Sandy Miller is een specialist en werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Brabant, Limburg, Zeeland, Flevoland, Drenthe, Friesland, Groningen, de waddeneilanden, België en Duitsland.

Deze allround zangeres heeft shows die toepasbaar zijn voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, privé feesten, openbare feesten in café of discotheek, Oktober feesten, Après-ski feesten, bierfeesten, tropical feesten, seventies/eighties party's, verjaardagen, jubilea, instellingen, festivals, themafeesten etc. etc.

Alle shows van Sandy Miller zijn inclusief geluidsintallatie tot 350 personen, een geluidsman/dj, een kleine lichtinstallatie, televisie voor het direct tonen van gemaakte foto's, reiskosten, sociale lasten en premies. De prijzen zijn exclusief de wettelijke verplichte BTW. Indien dit anders is staat dit bij de show vermeld