Sandy Miller

Wilt u een feest zonder specifieke thema of wilt u er gewoon u eigen draai aan geven. Ook dan is het mogelijk om Sandy Miller te boeken. Uw heeft zeker een onvergetelijk feest. Sandy zal uw gasten diverse soorten muziek voorschotelen waardoor er voor iedereen wel wat leuks tussen zit.

The Party Diva's

"The Party Diva's" is een feestelijke en afwisselende show waarin Sandy Miller in elke set in de huid kruipt van een andere Diva. Elke Diva heeft een compleet eigen stijl op het gebied van muziek. Hierdoor heeft u het gevoel dat u drie verschillende artiesten heeft gehoord.... maar niets is minder waar.

JodelHeidi

Sandy Miller komt als JodelHeidi naar uw feestlocatie en zal uw feest tot een topper maken. In een wervelende set van 45 min. Engelse, Nederlandse en Duitse feestnummers zingt ze uw gasten toe. Deze act is uitstekend geschikt voor uw bedrijfsfeest, bierfest, bierfeest, oktoberfeest of après-skiparty etc.

De meest gestelde vragen

Hoe laat komt Sandy aan?
Normaal gesproken is Sandy een uur of 3 kwartier voor aanvang van het feest aanwezig op de locatie. Ze zal er voor zorgen dat dat alles ruim op tijd klaar staat voordat jullie gasten arriveren.

Wanneer stopt de muziek?
Na afloop van het feest zal worden begonnen met het afbreken van de spullen. De begin- en eindtijden worden vooraf goed besproken, uiteraard is het altijd mogelijk om op de avond zelf te beslissen dat het feest langer doorgaat (bespreek dit niet te laat). De prijs is gebaseerd op 4 uur muziek tenzij anders is vermeld (een combinatie van live-muziek en dj).

Hoeveel ruimte is er nodig voor de muziek?
Het grote voordeel van deze formule is dat Sandy overal kan staan. Het is absoluut geen probleem om de apparatuur te plaatsen op boten, in kastelen en strandpaviljoens en trappen zijn vaak ook geen bezwaar. Uiteraard is het wel handig om dit vooraf duidelijk te bespreken. Een vierkante meter kan genoeg zijn voor de apparatuur, maar als er meer ruimte is worden ook het licht en tv's (voor direct bekijken van de foto's) neergezet!

Hoe vaak heeft Sandy pauze?
Bij optredens van Sandy vallen er geen pauzes. Op het moment dat Sandy niet zingt draait de dj op hetzelfde geluidsvolume als wanneer er live gezongen wordt. Een vaak gehoord probleem bij bijvoorbeeld bandjes is dat de gezelligheid vaak wordt onderbroken door pauzes. Als er lekker gedanst wordt op een bepaald genre zorgen wij er natuurlijk voor dat de dansvloer gevuld blijft met muziek die het op dat moment goed doet!

Wat zingt Sandy op mijn feest?
Sandy heeft natuurlijk een bepaald repertoire maar omdat er ook een dj is, kan aan praktisch alle muzikale wensen worden voldaan. Als er nummers zijn die jullie willen horen als bijvoorbeeld openingsdans of er zijn nummers die voor jullie belangrijk zijn dan kan dat altijd doorgegeven worden? Als deze nummers in Sandy's repertoire zitten wordt het live gezongen en anders wordt het gedraaid. Alles is bespreekbaar! Indien Sandy geboekt is met een van haar show's dan kiest ze uiteraard voor de muziek die daarbij hoort.

Stukjes en sprekers?
Of er stukjes en sprekers zijn op jullie feest dat bepalen jullie natuurlijk altijd zelf. Sandy heeft speciaal hiervoor een microfoon mee. Als er een muziekje bij gedraaid moet worden, is dat ook geen probleem. Indien de locatie het toelaat heeft Sandy ook een TV mee, deze mag ook gebruikt worden voor presentaties o.i.d. (dit weten wij wel graag van te voren, zodat wij de benodigde snoeren bij ons hebben). Meestal wordt met de ceremoniemeester een globale planning gemaakt en kijken wij goed naar de momenten waarop iemand zijn of haar stukje kan doen. Wij raden wel altijd aan de stukjes niet te laat op de avond te doen. Ten eerste is dat het moment waarop gefeest moet worden en ten tweede hebben de gasten in de zaal minder aandacht voor het stukje of woordje (ze hebben dan vaak al het een en ander gedronken)!

Komt Sandy vooraf de locatie bekijken?
Het is voor Sandy niet nodig om van te voren de locatie te gaan bekijken. De geluidsinstallatie past altijd. Bovendien kan tegenwoordig via het internet al een aardige indruk gegeven worden van een locatie.

Gaat de muziek niet te hard?
Het volume van de muziek zal altijd aangepast worden aan het moment. Op het moment dat uw gasten binnenkomen zal de muziek zachter staan dan op het moment dat er gedanst zal worden. De muziek zal overigens nooit overdreven hard zijn. Houdt er wel rekening mee dat als je voor de boxen plaatsneemt de muziek altijd te hard is. Zorg er dan ook voor dat zitplaatsen (voor ouderen of mensen die willen kletsen) altijd achter in de zaal staan.

Heeft Sandy een kleedruimte nodig?
Met uitzondering van de basisshow en de weddingshow heeft Sandy een kleedruimte nodig.

Moeten wij ook reiskosten betalen?
Er worden voor deze show's geen reiskosten in rekening gebracht.

Indien uw vraag er niet bij staat schroom dan niet om even te bellen, wij geven u graag antwoord op uw vraag.

Sandy Miller is een specialist en werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Brabant, Limburg, Zeeland, Flevoland, Drenthe, Friesland, Groningen, de waddeneilanden, België en Duitsland.

Deze allround zangeres heeft shows die toepasbaar zijn voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, privé feesten, openbare feesten in café of discotheek, Oktober feesten, Après-ski feesten, bierfeesten, tropical feesten, seventies/eighties party's, verjaardagen, jubilea, instellingen, festivals, themafeesten etc. etc.

Alle shows van Sandy Miller zijn inclusief geluidsintallatie tot 350 personen, een geluidsman/dj, een kleine lichtinstallatie, televisie voor het direct tonen van gemaakte foto's, reiskosten, sociale lasten en premies. De prijzen zijn exclusief de wettelijke verplichte BTW. Indien dit anders is staat dit bij de show vermeld