Sandy Miller

Wilt u een feest zonder specifieke thema of wilt u er gewoon u eigen draai aan geven. Ook dan is het mogelijk om Sandy Miller te boeken. Uw heeft zeker een onvergetelijk feest. Sandy zal uw gasten diverse soorten muziek voorschotelen waardoor er voor iedereen wel wat leuks tussen zit.

The Party Diva's

"The Party Diva's" is een feestelijke en afwisselende show waarin Sandy Miller in elke set in de huid kruipt van een andere Diva. Elke Diva heeft een compleet eigen stijl op het gebied van muziek. Hierdoor heeft u het gevoel dat u drie verschillende artiesten heeft gehoord.... maar niets is minder waar.

JodelHeidi

Sandy Miller komt als JodelHeidi naar uw feestlocatie en zal uw feest tot een topper maken. In een wervelende set van 45 min. Engelse, Nederlandse en Duitse feestnummers zingt ze uw gasten toe. Deze act is uitstekend geschikt voor uw bedrijfsfeest, bierfest, bierfeest, oktoberfeest of après-skiparty etc.

Reacties van feestgangers

Wilt u ook reageren op een optreden van Sandy Miller stuur dan een mail naar info@sandymiller.nl.

The Party Diva's (verjaardag)
Ik wil jullie nog bedanken voor de gezellige avond zaterdag. De reacties waren heel leuk en het zal niet het enige optreden bij ons in de buurt zijn.
Graag vraag ik jullie om de foto's die jullie gemaakt hebben naar mij toe te sturen.

Vriendelijke groeten John de Vaan.

Bruiloft
Beste Sandy,

Afgelopen vrijdag heb je opgetreden op onze bruiloft. Helaas hebben wij je niet echt kunnen spreken. Maar ik wilde je nog bedanken voor de super avond. We hebben er echt van genoten!

Vriendelijke groeten,
Mauriel en Anita.

Bruiloft
Vrijdag 18 juni zijn wij getrouwd en wij hebben ´s avonds een super gezellig feest gehad dankzij Sandy en Jan. Ontzettend bedankt! Achteraf veel positieve reacties gehad over jullie ook namens het barpersoneel. Complimenten en bedankt.
groet Sandra en Peter

Bruiloft
Afgelopen vrijdag hebben wij een mooie dag gehad.
En mede dankzij jou en Jan is het tot een knallend einde gekomen  .
Wij hebben erg genoten.
Bedankt !
Eric en Ingrid

Sandy Miller bij eindfeest NEC
Foto's optreden Sandy Miller op het Eindfeest van de SV NEC online op:

http://picasaweb.google.nl/r.koppers/EindfeestSVNEC03#

Groeten Rob Koppers©

Carnaval
Was dat effe kicken bijna elk liedje mee kunnen zingen net zeker gaaf wanneer is de volgende keer in de buurt kom zeker weer
let me know
toedels Justin

25 jarig huwelijksfeest
Beste Sandy,

Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage van afgelopen zaterdag.
Wij kijken met veel plezier terug op een geslaagde avond en horen alleen positive reacties, ook over je optreden.

Ik heb twee leuke foto's bijgevoegd,

Met vriendelijke groeten en wellicht tot ziens,

Belinda en Floor Groeneveldt
Rhoon

Opendag
Was geweldig gisteren bij de open dag van de ESA in Drachten, had helaas geen tijd om persoonlijk even met je te praten, ik zat recht tegenover met je met 2 personeelsleden van de ESA aan de tafel voor de bar, nu weet je het denk ik wel weer  Nou hoop dat ik eenberichtje terug van je krijg.

Karl

Sandy Miller is een specialist en werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Brabant, Limburg, Zeeland, Flevoland, Drenthe, Friesland, Groningen, de waddeneilanden, België en Duitsland.

Deze allround zangeres heeft shows die toepasbaar zijn voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, privé feesten, openbare feesten in café of discotheek, Oktober feesten, Après-ski feesten, bierfeesten, tropical feesten, seventies/eighties party's, verjaardagen, jubilea, instellingen, festivals, themafeesten etc. etc.

Alle shows van Sandy Miller zijn inclusief geluidsintallatie tot 350 personen, een geluidsman/dj, een kleine lichtinstallatie, televisie voor het direct tonen van gemaakte foto's, reiskosten, sociale lasten en premies. De prijzen zijn exclusief de wettelijke verplichte BTW. Indien dit anders is staat dit bij de show vermeld