Sandy Miller

Wilt u een feest zonder specifieke thema of wilt u er gewoon u eigen draai aan geven. Ook dan is het mogelijk om Sandy Miller te boeken. Uw heeft zeker een onvergetelijk feest. Sandy zal uw gasten diverse soorten muziek voorschotelen waardoor er voor iedereen wel wat leuks tussen zit.

The Party Diva's

"The Party Diva's" is een feestelijke en afwisselende show waarin Sandy Miller in elke set in de huid kruipt van een andere Diva. Elke Diva heeft een compleet eigen stijl op het gebied van muziek. Hierdoor heeft u het gevoel dat u drie verschillende artiesten heeft gehoord.... maar niets is minder waar.

JodelHeidi

Sandy Miller komt als JodelHeidi naar uw feestlocatie en zal uw feest tot een topper maken. In een wervelende set van 45 min. Engelse, Nederlandse en Duitse feestnummers zingt ze uw gasten toe. Deze act is uitstekend geschikt voor uw bedrijfsfeest, bierfest, bierfeest, oktoberfeest of après-skiparty etc.

JodelHeidi

 

 

JodelHeidi (1x45min.)
Sandy Miller komt als JodelHeidi naar uw feestlocatie en zal uw feest tot een topper maken. In een wervelende set van 45 min. Engelse, Nederlandse en Duitse feestnummers zingt ze uw gasten toe. Deze act is uitstekend geschikt voor uw bedrijfsfeest, bierfest, bierfeest, oktoberfeest of après-skiparty etc. etc. JodelHeidi neemt een geluidsset mee voldoende tot 350 personen of "prikt" in op de aanwezige geluidsintallatie. Met haar ruime ervaring heeft u met JodelHeidi een leuke act in huis.

Prijs: €750.-

Aantal uur: 1 (1x45min.)

JodelHeidi Party Show
JodelHeidi neemt bij deze show JodelHerman met zijn drive in show mee naar uw locatie. JodelHerman draait als DJ de lekkerste hits op verzoek en eigen idee. De drive in show is voorzien van voldoende geluid tot 350 personen en heeft een lichtset. Het betreft 4 verzorgingsuren voor de horeca en maximaal 5 voor de bedrijfsfeesten. Tijdens deze show nemen we foto's, die uw gasten direct zien op flatscreen en vanaf de eerst volgende werkdag zijn ze gratis te downloaden vanuit het fotoboek op de website www.JodelHeidi.nl

JodelHeidi zal live 3x30 minuten.

Bij deze show wordt een decoratiepakket meegenomen. Dit decoratiepakket wordt in overleg met u afgestemd op de feestlocatie. Tevens nemen ze twee spelletjes mee, namelijk boomstamzagen en spijkerslaan. Het boomstamzagen zal in wedstrijdvorm worden gehouden halverwege of in het begin van de avond. Voor de winnaar is er een mooie medaille. Dit alles zal de feestvreugde absoluut verhogen!

JodelHeidi heeft haar eigen decordoek en zal deze zeker ook meenemen.

Prijs: €1250.-

Aantal uur: 4 (3x30 min.)

JodelHeidi Mega Show
JodelHeidi Mega Show is zoals de show hierboven beschreven echter met de aanvulling van DJ GALAGA!
DJ GALAGA zal de show afsluiten met een 1.5 uur durende dampende DJ SET!

Prijs: €1950.-

Aantal uur: 4 (3x30 min.)

Sandy Miller is een specialist en werkzaam in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Brabant, Limburg, Zeeland, Flevoland, Drenthe, Friesland, Groningen, de waddeneilanden, België en Duitsland.

Deze allround zangeres heeft shows die toepasbaar zijn voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, privé feesten, openbare feesten in café of discotheek, Oktober feesten, Après-ski feesten, bierfeesten, tropical feesten, seventies/eighties party's, verjaardagen, jubilea, instellingen, festivals, themafeesten etc. etc.

Alle shows van Sandy Miller zijn inclusief geluidsintallatie tot 350 personen, een geluidsman/dj, een kleine lichtinstallatie, televisie voor het direct tonen van gemaakte foto's, reiskosten, sociale lasten en premies. De prijzen zijn exclusief de wettelijke verplichte BTW. Indien dit anders is staat dit bij de show vermeld